Vernieuwende sportdag

Is jouw sportdag elk jaar hetzelfde en heb je weinig inspiratie? Tijn en Inge kijken graag met je mee om de sportdag in een nieuw jasje te steken.

Elk jaar krijgen de basisscholen van stichting GOO de mogelijkheid om aan te geven waar ze graag ondersteuning in willen krijgen op het gebied van sporten en bewegen. Daar gaan onze sport- en beweegcoaches vervolgens mee aan de slag.

Zoals KC het Venster die graag een leuke, vernieuwende sportdag wilden neerzetten. "Samen met leerkrachten Rian en Lobke ben ik gaan brainstormen. Als sport- en beweegcoach wil je natuurlijk dat de kinderen met zoveel mogelijk verschillende sporten in aanraking komen. Hierdoor heb ik het idee geopperd om verenigingen onderdeel te maken van de sportdag. Mede dankzij GLTV, Tremeg, VV-Gemert, de Gemert City Run en aerobics lerares Cindy hebben wij een geweldige sportdag gehad." Deze verenigingen hebben alle kinderen van KC het Venster van groep 3 t/m 8 een clinic aangeboden. Zo kunnen kinderen kennis maken met de sport én de vereniging. "Het was een dag waar de kinderen, hulpouders en leerkrachten met veel plezier op terug kijken!", aldus Inge.

Ben jij ook op zoek naar meer uitdaging voor jouw sportdag? Neem contact op met onze beweegcoaches. Zij denken graag met je mee.