CoCo Macropedius

Welkom, Op de Informatie pagina van CoCo Macropedius. Lees hieronder wat we gaan doen! Wij wensen jou alvast heel veel plezier!

Aanwezigheid Buurtsportcoaches!

woensdag 08.00 - 16.30

donderdag 08.00 - 17.30

vrijdag 08.00 - 16.00

Maandelijkse sportkalender!

Vanaf dit schooljaar werken we met een maandelijkse sportkalender op de locatie Macropedius van het Commanderij College. Iedere maand worden de weken verdeeld in verschillende thema’s. Voor-, tijdens en naschoolse activiteiten staan per week vermeld op dit programma. De activiteiten zijn soms op inschrijving en soms vrije inloop. Houd dus goed in de gaten wat er vermeld staat bij de activiteiten.

Verzamelen doen we altijd bij de blauwe deuren van de gymzaal, mocht het anders zijn dan wordt dit vooraf gecommuniceerd!

Heb je vragen over een van de activiteiten of goede ideeën voor nieuwe activiteiten? Stuur dan een bericht via Instagram (@goed_bezig_coco) of naar Leon@negen.nl.

LET OP!!! Gedurende activiteiten worden er foto’s gemaakt voor de Insta van Goed Bezig. Mocht je dit niet willen geef dit duidelijk voor de activiteit aan bij de buurtsportcoaches. Natuurlijk houden wij hier dan rekening mee.


Aanmelden pauze streetball toernooi