Commanderij College Macropedius

Vanaf dit jaar zal er volop de gelegenheid zijn om te sporten. Jullie kunnen meedoen met activiteiten na naschooltijd (sportspektakel) en tijdens de pauze. Lees hieronder wat we gaan doen! De activiteiten zullen onder begeleiding van sportcoach Tijn en Bart plaatsvinden.

Sportspektakel 8 en 9 maart

Maandag 8 maart

10.00 – 12.00 | Freerunning, tafeltennis en dynamic tennis | vrije inloop

Deze activiteit wordt gehouden in twee gymzalen. Je kiest zelf wat je doet en mag tussendoor ook switchen. Het is vrije inloop, je kunt dus tussen de aangegeven tijden komen en bepaald zelf wanneer je weer naar huis gaat.

13.30 – 14.30 | Crossfit/Calisthenics

Helaas zijn de sportscholen nog altijd dicht. Kom daarom naar de gymzaal om hier verschillende (kracht)oefeningen te doen met behulp van de aanwezige materialen. Denk aan pull ups in de ringen, Dips in de turnbrug en (verzwaarde) squats/lunges.

Dinsdag 9 maart

15.30-16.30 | Voetballen bij VV Gemert
 Net als de afgelopen weken kun je vandaag weer voetballen bij VV Gemert. Tijdens dit uur speel je een wedstrijdje of minicompetitie. Hierbij worden ook leerlingen van de Laarbeecke en Dorengraaf uitgenodigd.

Aanmelden voor voetballen moet via deze link: https://www.goedbeziggemertbakel.nl/voetbalmiddag-vv-gemert-27-januari-2/

Aanmelden maandag 8 maart

Geen velden gevonden.

Corona challenges

Tijdens de lockdown zullen sportcoaches Inge, Bart en Tijn verschillende challenges online zetten. In het filmpje hieronder worden alle challenges per week direct gepost. Op Instagram (@goed_bezig_coco) zijn ze verspreid over de week een voor een nogmaals terug te zien.

Daag je vrienden uit!

Houd jij wel van een beetje competitie? Deel dan jouw resultaat op je Instagram stories. Tag @goed_bezig_coco en wij delen jou story! Zo kunnen we zien of jij een uitdaging het snelste of beste hebt uitgevoerd. Heb je geen Instagram en wil je jouw resultaat toch graag delen? Dan mag je jouw filmpje ook sturen naar info@goedbeziggemertbakel.nl.

Challenges week 7

Challenges week 6

Challenges week 5

Challenges week 4

Challenges week 3

Challenges week 2

Challenges week 1

Pauzesport

Tafelvoetbaltoernooi

Contact

Heb je vragen of goede ideeën? Spreek ons vooral aan. We zijn te herkennen aan onze rode trainingsjacks of T-shirts van Goed Bezig Gemert-Bakel. Natuurlijk mag je ons ook mailen.