Over ons

Met Goed Bezig willen we voldoende en een bereikbaar sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van de gemeente Gemert-Bakel creëren. We beginnen natuurlijk bij de jongste inwoners in de gemeente. Jong geleerd is immers oud gedaan. Daarnaast betrekken we ook andere doelgroepen, zoals ouderen, mensen met een beperking en verenigingen om met ons in beweging te komen.

Meer weten over Goed Bezig of benieuwd naar het beweegaanbod in de gemeente? Dan staan onze beweegcoaches klaar. Maak kennis met ze en neem contact met ze op.

Inge Poos

Beweegcoach Inge

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werkt Inge als sport- en beweegcoach voor Goed Bezig. Ze is actief op zes kindcentra/scholen en biedt daar ondersteuning aan de groepsdocenten tijdens de gymlessen, organiseert sportactiviteiten, pauzesport en is actief op de buitenschoolse opvang. Samen met mijn collega Tijn proberen zoveel mogelijk kinderen structureel en met plezier te laten bewegen!

Tijn van Lankvelt

Beweegcoach Tijn

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is Tijn voor Goed Bezig actief als sport- en beweegcoach. Hij is bezig met het creëren van een sportieve omgeving in en rondom de verschillende kindcentra. Hij begeleidt leerkrachten tijdens het bewegingsonderwijs om de gymlessen nog beter en leuker te maken. Daarnaast biedt hij kinderen tijdens de schoolpauzes, na schooltijd en op de BSO sportactiviteiten aan. Kinderen met plezier laten sporten, zodat ze ook zelf meer gaan bewegen is ons doel!