Commanderij College Doregraaf

Vanaf dit jaar zal er volop de gelegenheid zijn om te sporten. Jullie kunnen meedoen met activiteiten na naschooltijd (sportspektakel) en tijdens de pauze. Lees hieronder wat we gaan doen en schrijf je in! De activiteiten zullen onder begeleiding van sportcoach Inge plaatsvinden.

Klik op de activiteit waaraan je mee wilt doen en schrijf je in!

Corona challanges

Allereerst een gelukkig en gezond 2021 gewenst!

Helaas kunnen we nog altijd niet naar school wat betekend dat de reguliere gymlessen en andere sportactiviteiten ook niet doorgaan. Toch is het ook belangrijk om tijdens het thuiswerken af en toe in beweging te blijven! Niet alleen omdat het gezond is, maar het is ook nog eens heel leuk en bevorderd je concentratie tijdens het leren!

Daarom dagen wij jullie uit met onze challenges! Samen met mijn collega-sportcoaches Bart en Tijn posten we iedere week een aantal challenges op onze website en op Instagram. Dit zijn sportieve uitdagingen of oefeningen waarbij je moet proberen een zo’n goed mogelijke score te halen. De challenges worden gepost op:
– Onze website: https://www.goedbeziggemertbakel.nl/commanderij-college-doregraaf/
– Instagram: @goedbezig_coco

Challenges week 7

Challenges week 6

Challenges week 5

Challenges week 4

Challenges week 3

Challenges week 2

Challenges week 1

Daag je vrienden uit

Houd jij wel van een beetje competitie? Deel dan jouw resultaat op je Instagram stories. Tag @Goedbezig_Coco en wij delen jou story! Zo kunnen we zien of jij een uitdaging het snelste of beste hebt uitgevoerd. Heb je geen Instagram en wil je jouw resultaat toch graag delen? Dan mag je jouw filmpje ook sturen naar info@goedbeziggemertbakel.nl.

SUCCES!!

Heb je vragen of goede ideeën? Spreek ons vooral aan. We zijn te herkennen aan onze rode trainingsjacks of T-shirts van Goed Bezig Gemert-Bakel. Natuurlijk mag je ons ook mailen.