Gemert-Bakel in beweging door succes verlengd. Mede dankzij CrossFit Gymert!

Sinds 8 februari 2021 is ‘’Gemert-Bakel in beweging’’ zes dagen per week te zien bij Omroep Centraal. Dit initiatief is ontstaan vanuit het beweegakkoord en is mogelijk gemaakt door Omroep Centraal en de sport- en beweegcoaches van Goed Bezig Gemert-Bakel. De eerste weken waren een succes. Mede dankzij een eerder gelopen sponsoractie van CrossFit Gymert hebben wij weer nieuwe afleveringen op kunnen nemen. Deze zijn te zien vanaf maandag 8 maart! Samen houden we Gemert-Bakel vanuit de woonkamer in beweging!

Het beweegprogramma kent een breed scala aan oefeningen voor onder andere lenigheid, kracht, coördinatie en conditie’’, aldus de beweegcoaches. Iedereen kan meedoen, want de oefeningen zijn zowel zittend, staand of met extra gewichtjes uit te voeren.

Het beweegprogramma is van maandag tot en met zaterdag om 09:00 uur te zien en wordt iedere vier uur herhaald. Een aflevering duurt tussen de 15 en 20 minuten. Tijdens een aflevering is er voldoende tijd om een slokje water te nemen en de oefeningen op eigen niveau uit te voeren. Dus wilt u fit blijven? Ook in de corona periode? Ga voor de televisie klaar staan óf zitten en kijk vanaf 09:00 uur naar Gemert-Bakel in Beweging op Omroep Centraal.

Beweeg van maandag tot en met zaterdag gezellig vanuit uw huiskamer met ons mee!

Omroep Centraal vindt u op:

ZIGGO 36
ZIGGO Analoog 256
Glasvezel KPN 1309
Glasvezel OBN en Lijbrand 1051
Vodafoon 751