Vitaal verenigen

We helpen verenigingen in de gemeente Gemert-Bakel met ideeën en uitdagingen. We gaan samen aan de slag om verenigingen te helpen met hun ideeën en uitdagingen. Lees hier alles over hoe we ook jouw vereniging kunnen helpen.

Miljoenen Nederlanders ontmoeten elkaar wekelijks bij een vereniging. De vereniging brengt mensen bij elkaar, zorgt voor plezier en maakt mensen blij. De unieke verenigingsstructuur in de gemeente Gemert-Bakel is goud waard! Daar zijn we trots op. Maar we zien dat verenigingen onder druk staan en dat mensen zich minder vanzelfsprekend verenigen. Het is een uitdaging voor iedere vereniging leden te behouden, voldoende vrijwilligers te vinden en genoeg geld binnen te krijgen om de vereniging te laten bestaan. Daarom helpen we verenigingen met deze uitdagingen. We grijpen deze samen aan en gaan aan de slag met het ontwikkelen van ideeën voor de vereniging.

Aan de slag met jouw idee

Ideeën zijn er bij verenigingen volop, maar het lukt nog niet altijd deze te realiseren. Met onze hulp kan dat wel! Ideeën van verenigingen worden onder inspirerende begeleiding ontwikkeld. De deelnemers gaan tijdens een expeditie aan de slag om het idee uit te werken. Aan het einde van de expeditie heb je een concreet en uitvoerbaar idee ontwikkeld. Én het idee maakt kans op de Innovatieprikkel (een financiële bijdrage om het idee te realiseren). Tijdens een aantal Academy-bijeenkomsten werken we aan het idee om het vervolgens, met hulp van de Innovatieprikkel, te realiseren. Wie weet wordt jouw idee het beste idee van de gemeente Gemert-Bakel!

Help jouw club

Zit je met een vraag, uitdaging of heb een idee voor jouw vereniging? Neem contact met ons op dan helpen we je vereniging verder.