Ben Bizzie sport- en cultuurkennismaking

Het is bijna zo ver! Eind september zal in de gemeente Gemert-Bakel het Ben Bizzie sport- en cultuurkennismakingsprogramma van start gaan! Het programma biedt alle basisschoolkinderen uit de gemeente Gemert-Bakel de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sport- en cultuuractiviteiten zonder eerst lid te worden.

Beweegmaatje Ben Bizzie

Ruim 30 sportaanbieders, het Kunstlokaal en Bibliotheek de Lage Beemden bieden het hele jaar door activiteiten aan waar kinderen aan deel kunnen nemen. Eind september krijgt ieder kind een activiteitenboekje waarin alle activiteiten terug te vinden zijn. Vervolgens kunnen kinderen zich digitaal inschrijven voor zo veel activiteiten als ze maar willen. Daarnaast hebben verenigingen de mogelijkheid om de activiteiten het gehele jaar door aan te vullen en uit te breiden op het online platform www.benbizzie.nl.

Kinderen ontdekken hun talent!

Een geweldige kans voor kinderen om zichzelf te oriënteren op het gebied van sport en cultuur zonder direct lid te worden van een vereniging! Waar liggen je talenten en wat vind je leuk om te doen? “Weer een mooie mijlpaal om zoveel mogelijk kinderen met plezier in beweging te brengen. Een initiatief wat is ontstaan vanuit de werkgroep ’School & Sport’ van het beweegakkoord Gemert-Bakel. De beweegcoaches van Goed Bezig Gemert-Bakel kunnen niet wachten totdat het programma van start gaat”, aldus buurtsportcoach Inge.

Een heuse kick-off zal op woensdag 22 september plaats vinden op Kindcentrum het Venster. Winnares van de Ben Bizzie kleurwedstrijd Ilse van Schijndel zal hier het eerste boekje in ontvangst gaan nemen. Ben jij er ook bij?

Meer weten over het Ben Bizzie sport- en cultuurkennismakingsprogramma? Neem contact op met beweegcoach Inge Poos via inge@negen.nl.