Sportcafé Gemert

Goed Bezig Gemert-Bakel gaat met verenigingen in de gemeente in gesprek tijdens het Sportcafé in Gemert.

We sporten veel in Gemert. Dat doen we bij sterke verenigingen. Samen zorgen ze voor een mooi sportaanbod voor alle inwoners. Tijdens het Gemertse Sportcafé denken we samen na over de toekomst. Want hoe sporten we over 10 jaar? En wat betekent dit voor de verenigingen? De wereld verandert in een razend tempo en dat heeft invloed op onze sportbeoefening. Kan de traditionele vereniging overleven? Hoe kunnen we hier als dorp op inspelen?

Hoe dan?

Hoe kan een vereniging vernieuwen? Door in te spelen op allerlei trends en ontwikkelingen, maar vooral door open te staan voor verandering en hierin te durven doen. Ook in de gemeente Gemert-Bakel zijn daar veel kansen voor. Goed Bezig Gemert-Bakel daagt de verenigingen in de gemeente uit op zoek te gaan naar vernieuwing om zich klaar te maken voor de toekomst. Dat doen we tijdens een sportcafé. Iedereen is welkom. Iedereen in Gemert aan het sporten, dat willen we toch allemaal!

Met de opbrengst die we hebben opgehaald tijdens de eerste twee Sportcafés gaan we aan de slag met de thema's die we samen hebben geformuleerd. Met jullie energie en overtuiging zorgen we samen voor een mooi sportaanbod voor alle inwoners. Denk en doe mee!

Denk en doe mee!

Kom op woensdag 4 december naar de themabijeenkomst van het Gemertse Sportcafé bij de Gemertse Atletiek Club in Gemert. Laat je prikkelen en inspireren. Meld je hier aan!

woensdag 4 december | 19.30-21.30u | Gemertse Atletiek Club | Sportlaan 22, Gemert