Uniek Sporten de Peel

Goed Bezig Gemert-Bakel wil iedereen laten meedoen. Ook voor mensen met een beperking is er veel te sporten en bewegen. Hiervoor werken we samen met Uniek Sporten de Peel.

Uniek sporten de Peel helpt mensen met een beperking bij het vinden van een passende sport of beweegmogelijkheid. Via www.unieksporten.nl of onze beweegcoaches kan contact opgenomen worden met een vraag over sport en bewegen in Gemert-Bakel. Daarna volgt persoonlijk contact en helpen de beweegcoaches de begeleiding naar sportclubs of ander sportaanbod in onze gemeente. Samen zoeken we uit welke sport het beste past.

Beweegboek


Het beweegboekje van Uniek Sporten De Peel geeft ook een overzicht van het aanbod van aangepast sporten in de Peelregio. Bekijk hier het beweegboekje.

Meer weten?


Ben je op zoek naar een sport of heb je vragen over sporten en bewegen voor mensen met een beperking? Ga dan naar www.unieksporten.nl. Hier is alle praktische informatie te vinden én een overzicht van het aangepast sportaanbod  in (de omgeving van) Gemert-Bakel.

Uniek sporten de Peel


Uniek sporten de Peel is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Helmond, Laarbeek, Someren, Asten en Gemert-Bakel. Het is een sportloket voor mensen met een beperking. We begeleiden mensen met een beperking naar passend sportaanbod én adviseren sportclubs hoe aangepast aanbod voor deze mensen te ontwikkelen.