Opstelling Beweeg- en Preventieakkoord Gemert-Bakel

Om het Beweeg- en Preventieakkoord Gemert-Bakel tot een succes te maken, werken diverse supporters en organisaties nauw samen.

Stuurgroep

De stuurgroep is een groep van betrokken supporters van het Beweeg- en Preventieakkoord vanuit diverse organisaties en branches, waaronder de zorg, verenigingen en de gemeente. De stuurgroep jaagt de speer- en actiepunten uit het Beweeg- en Preventieakkoord aan en stelt jaarlijks prioriteiten. Daarnaast beheert de stuurgroep de financiële middelen.

De stuurgroep wordt momenteel gevormd door Johan Habraken (VV Bavos), Francis Jochems (Hart&Kracht), Sandra Joosten (gemeente Gemert-Bakel), Elke Breugelmans (GGD), Ingrid van Geffen (gemeente Gemert-Bakel), Thomas Peeters Weem (Goed Bezig Gemert-Bakel).

Beweegteam Goed Bezig Gemert-Bakel

Het beweegteam van Goed Bezig Gemert-Bakel ondersteunt bij de uitvoering van de actiepunten uit het Beweeg- en Preventieakkoord. De beweegcoaches en verenigingsondersteuner vormen een professioneel team dat samen met de supporters een succes kan maken van het Beweeg- en Preventieakkoord.

Supporters

De kracht van het Beweeg- en Preventieakkoord zit in het samen doen! Alleen samen met partners en supporters van het Beweeg- en Preventieakkoord krijgen we ambities en acties gerealiseerd. Zij brengen het Beweeg- en Preventieakkoord verder. Door deze energie en saamhorigheid ontstaan nieuwe samenwerkingen en kansen.