Sporten en spelen met Ben Bizzie na schooltijd

Ook in het nieuwe schooljaar komt Ben Bizzie samen met de kinderen van Gemert-Bakel lekker in beweging. De vorige edities waren erg succesvol met veel enthousiaste kinderen. Er staan weer leuke sport- en spelactiviteiten op het programma voor groepen 3 t/m 5 en groepen 6 t/m 8. Doe jij weer mee? Meld je snel aan!

Op school zijn de kinderen al goed bezig met sporten en bewegen. Ook naschools willen we dit stimuleren. Beweegcoaches Inge en Tijn begeleiden de kinderen bij het Ben Bizzie Beweeguurtje. Inge: “Het is belangrijk om de kinderen lekker te laten bewegen. Naast dat het gezond en goed voor ze is, is het ook nog eens super gezellig”. De kinderen die op de BSO zitten, doen automatisch mee met de beweegmomenten. Zij hoeven zich dus niet aan te melden. “We hopen dat deze beweegmomenten net zo enthousiast worden ontvangen als de vorige”, vult Tijn haar aan.

Nieuwe reeks

Voor het nieuwe jaar staan er al heel wat uurtjes klaar. Bijvoorbeeld op KC de Kastanjelaar, KC de Klimboom, KC Berglaren. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je snel aan, want vol = vol. Hopelijk tot snel!

Aanmelden voor de Ben Bizzie Beweeguurtjes

goed bezig gemert-bakel - ben bizzie beweegt na schooltijd 2