Leerlingen KC de Samenstroom sparen voor nieuwe sportmaterialen

Kinderen van KC de Samenstroom komen na schooltijd samen met beweegcoach Tijn en Ben Bizzie lekker in beweging. Tegelijkertijd sparen ze voor nieuwe pauzesportmaterialen.
De kinderen van KC de Samenstroom zijn volgens beweegcoach Tijn Goed Bezig. “Toch verdwijnen veel kinderen verdwijnen na schooltijd vaak achter de laptop of PlayStation. Natuurlijk super leuk! Maar soms ook echt uit verveling. En dat terwijl sporten of spelen met vrienden en vriendinnen veel leuker is.” Tijdens de Ben Bizzie Beweeguurtjes doen de kinderen samen met beweegcoach en Ben Bizzie allerlei leuke sporten en spellen, zoals poeierbal of een superhelden spel. “Ik laat kinderen ontdekken dat sporten en bewegen hartstikke leuk is. Ik hoop dat ze met nieuwe inspiratie ook zelf aan de slag gaan.”

Bewegen doet bewegen

Maar dat is nog niet alles. Want alle kinderen die niet bij de BSO zitten, betalen per naschoolsbeweeguurtje €1. “En daarmee heb ik allerlei nieuwe sport- en spelattributen gekocht voor tijdens de Pauzesport.” Tijn grijpt zo veel mogelijk momenten aan om in beweging te komen. “Zitten doen we namelijk al veel te veel. Met de nieuwe attributen bedenken we weer allerlei nieuwe sporten en spellen. Dus door in beweging te komen, blijf je in beweging!”

Beweeg en spaar mee

Daarom roep Tijn alle kinderen op om mee te doen. Want de nieuwe Ben Bizzie Beweeguurtjes staan weer klaar. Meld je aan en spaar mee voor nog meer leuke sportmaterialen. De beweeguurtjes vind je op: www.goedbeziggemertbakel.nl/beweeguurtjesamenstroom. Wees er snel bij, want vol is vol.

goed bezig gemert-bakel - ben bizzie beweegt na schooltijd 2