Kinderen aan de slag bij tennisvereniging De Mortel

Kinderen maken samen met Goed Bezig Gemert-Bakel kennis met allerlei sporten en verenigingen. Na het succes met voetbalvereniging MVC volgde ook tennisvereniging De Mortel. Beweegcoach Inge schreef er een blog over.

Het smaakt naar meer

“We hebben weer een ontzettend leuke samenwerking met een van de Mortelse sportverenigingen in gang gezet. Dit keer met tennisvereniging De Mortel. Eerder volgden kinderen tijdens schooltijd een clinic en maakten ze voor het eerst kennis met de sport. Dat smaakte naar meer, want 21 kinderen meldden zichzelf aan voor: Met Ben Bizzie naar de tennisclub. En heel eerlijk: op een echte tennisbaan staan, is veel leuker dan in een gymzaal!

Een groot succes

Samen met de kinderen wandelden we na schooltijd richting de tennisvereniging. Daar stond tennistrainer Carlo Hazenberg al op ons te wachten. Snel gingen we aan de slag. Het was een groot succes en ook het weer zat mee. Althans in de verte zagen we donkere wolken aankomen. Gelukkig was de training precies goed getimed. Op het einde vielen er wat druppels uit de lucht om af te koelen. De echte bui kwam pas toen we klaar waren. Niet alleen ik, maar vooral de kinderen kijken nu alweer uit om op 27 juni weer naar de tennisvereniging te gaan.

Goed Bezig Gemert-Bakel - Kinderen aan de slag bij tennisvereniging De Mortel