Het schoolhandbaltoernooi komt er weer aan!

Het schoolhandbaltoernooi in Gemert komt er weer aan! Weet je nog? Vorig jaar deden 26 teams mee en streden voor de eerste plek.

Gemert kent echte handbalkampioenen

Tijdens een inlooptraining werden 75 kinderen klaargestoomd voor het schoolhandbaltoernooi. 26 teams deden mee aan het toernooi. De winnaars – het team van Kindcentrum Berglaren – gingen door naar de regionale finales. Ook daar gingen ze met de winst naar huis en speelde de landelijke finale! Tijdens de landelijke finale werden ze gekroond tot de kampioenen van het Nederlands schoolhandbaltoernooi. “Uit Gemert komen dus echte kampioenen en daar zijn we hartstikke trots op”, aldus beweegcoach Inge. Kunnen ze dit jaar hun plek verdedigen? Of worden ze misschien wel verslagen door een ander school uit Gemert-Bakel?

Tremeg stoomt kinderen klaar

Ook dit jaar helpt Goed Bezig Gemert-Bakel de Handbalvereniging Tremeg om er weer een groot succes van te maken. “Tremeg regelde trainers om op elke basisschool een handbalclinic te geven. En om de kinderen nog verder klaar te stomen, konden ze woensdag 11 december meedoen met een inlooptraining. De kinderen hebben hard gewerkt. Samen met de kinderen kijk ik enorm uit naar het toernooi op 3 januari! Een goed begin van een nieuw jaar.”