Gemert-Bakel in Beweging!

Sporten en bewegen is gezond. In deze lastige tijd waarin bijna alle sport- en beweegmomenten zijn afgelast, kan het lastig zijn om voldoende te bewegen. Vanuit het beweegakkoord is er daarom een nieuw initiatief ontstaan ‘’Gemert-Bakel in Beweging’’. Gemert-Bakel in Beweging is een beweegprogramma voor senioren en wordt vanaf maandag 8 februari van maandag tot en met zaterdag uitgezonden door Omroep Centraal. Zo brengen en houden we samen Gemert-Bakel vanuit de woonkamer in beweging!

‘’Gemert-Bakel in beweging is een initiatief waarbij Omroep Centraal en de beweegcoaches van Goed Bezig Gemert-Bakel de handen ineen hebben geslagen. Het beweegprogramma kent een breed scala aan oefeningen voor onder andere lenigheid, kracht, coördinatie en conditie’’, aldus de beweegcoaches. Iedereen kan meedoen, want de oefeningen zijn zowel zittend, staand of met extra gewichtjes uit te voeren.

Het beweegprogramma is van maandag tot en met zaterdag om 09:00 uur te zien en wordt iedere vier uur herhaald. Een aflevering duurt tussen de 15 en 20 minuten. Tijdens een aflevering is er voldoende tijd om een slokje water te nemen of de oefeningen op eigen niveau uit te voeren. Dus wilt u fit blijven? Ook in de corona periode? Ga voor de televisie klaar staan óf zitten en kijk vanaf 09:00 uur naar Gemert-Bakel in Beweging op Omroep Centraal.

Daarnaast hebben leden van het KBO ook de beweegposter in de brievenbus ontvangen. In één van de afleveringen van Gemert-Bakel in beweging nemen we deze met u door. Heeft u deze niet ontvangen of mocht u geen lid zijn van de KBO, dan kunt u de beweegposter aanvragen bij de Dorpsondersteuner. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons via info@goedbeziggemertbakel.nl.

Beweegt u vanaf maandag 8 februari vanuit uw huiskamer met ons mee?

Omroep Centraal vindt u op:

ZIGGO 36
ZIGGO Analoog 256
Glasvezel KPN 1309
Glasvezel OBN en Lijbrand 1051
Vodafoon 751