520 kinderen rennen mee met de Gemert City Run

Inge liep samen met Tijn en 520 kinderen mee met de Gemert City Run. Ze schreef een blog over de Run.

Wat zijn we trots op de kinderen uit Gemert-Bakel! Met ruim 520 kinderen hebben Tijn en ik afgelopen zaterdag 11 mei meegedaan aan de Gemert City Run! De sfeer was overweldigend en was helemaal compleet met het grote publiek die de kinderen kwamen aanmoedigden.

Sinds maart zijn Tijn en ik aan de slag gegaan om bij de tien basisscholen van stichting GOO de kinderen te enthousiasmeren om deel te nemen aan de run! Dit door ze tijdens de gymlessen themagerichte spellen aan te bieden. Ook na schooltijd zijn we bezig geweest met hardloopspellen. Maar dat is nog niet alles. Tijdens de sportdag van KC het Venster heeft de Gemert City Run de kinderen weten te enthousiasmeren met een supertoffe clinic aan alle kinderen.

Natuurlijk mochten wij als sport- en beweegcoaches niet ontbreken en hebben wij samen met de kinderen de mini-run meegelopen. Het enthousiasme van de kinderen was groot en als je dat nog verder ziet groeien als je als sport- en beweegcoach aan komt lopen, dan dat is echt top! De organisatie van de Gemert City Run bedankt! Dit soort evenementen maken Gemert tot dit mooie levendige dorp! Goed Bezig Gemert-Bakel is hier trots op!