300 kinderen bij kickoff Goed Bezig!

Ruim 300 kinderen van kindcentrum De Bakelaar waren vandaag bij de kickoff van het beweegproject Goed Bezig in Gemert-Bakel. Hier werd het startschot gegeven voor meer beweging in de gemeente Gemert-Bakel.

Goed Bezig!

De gemeente Gemert-Bakel is goed bezig! Vanaf dit schooljaar starten beweegcoaches om alle kinderen in de gemeente meer in beweging te brengen en op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Daarnaast gaat Goed Bezig aan de slag om ook ouderen, mensen met een beperking en verenigingen betrekken bij de beweging. Samen gaan we op weg naar een gezond en vitaal Gemert-Bakel!

Vliegende start

Vandaag werd voor het project Goed Bezig de aftrap gegeven tijdens de kickoff. Samen met de leerlingen van kindcentrum De Bakelaar gaven Wim Goossens (kindcentrum De Bakelaar), wethouder Bankers (gemeente Gemert-Bakel) en Peter van de Sande (Stichting GOO) het startschot. Een trotse wethouder Bankers: “Geweldig! Samen willen we gezond bewegen voor iedereen mogelijk maken. Dat kan vanaf nu met inzet van Goed Bezig!” Ook Peter van de Sande is enthousiast: “Let’s Go!”

Ruim 300 kinderen waren bij de kickoff aanwezig. De rest van de dag stond voor de leerlingen van De Bakelaar ook in het teken van sport en bewegen tijdens de speciaal georganiseerde sportdag.

Meer weten?

Meer weten over Goed Bezig Gemert-Bakel? Neem een kijkje op onze website en volg ons op Facebook.