10e editie van Brabantse Disabled Open

Mensen met een beperking in beweging

 Op 1 september wordt alweer de tiende editie van de Brabanse Disabled Open Golf georganiseerd. Een wedstrijd voor golfers met een lichamelijke beperking. Ook dit jaar is er weer een golfclinic.

De golfclinic is er voor iedereen met een beperking die nog nooit heeft gegolfd. Deelnemers krijgen de kans kennis te maken met de golfsport. Vorig jaar deden al veel mensen mee, met verschillende beperkingen, zoals een dwarslaesie, spasme, visuele handicap, deels verlamd of rolstoel gebonden. Ze hebben zich zichtbaar vermaakt en het enthousiasme spatte ervan af! Doe jij dit jaar ook mee?

Iedereen kan meedoen

Goed Bezig Gemert-Bakel vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. “Daarom zijn wij aangesloten bij Uniek Sporten de Peel met het doel om zo veel mogelijk mensen ook met een beperking binnen de gemeente aan het bewegen te krijgen”, vertelt Tijn van Lankvelt (beweegcoach Goed Bezig Gemert-Bakel).

Ben of ken je iemand met een beperking die wel eens een balletje wil slaan? De deuren van Golfbaar Stippelberg in Bakel staan wagenwijd open voor iedereen met een lichamelijke beperking die willen golfen. Geef je snel op. Er is plek voor tien personen. Het is een gratis, all inclusive golfclinic.

Voor meer vragen of aanmelden mail naar: cees@brabantsedisabledopen.nl.