Heel Handel Aan De Wandel

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zichzelf te verenigen binnen Handel! We vinden het belangrijk dat inwoners zichzelf betrokken te voelen, vitaal te blijven, gelukkig zijn en trots zijn op hun eigen dorp. En daarom organiseren wij Heel Handel Aan De Wandel!

Dit doen we met een tal van vrijwilligers die zich 110% inzetten om er voor de bewoners een mooie en actieve ervaring van te maken! Op 22, 23 en 24 oktober wordt er daarom in Handel een heus wandelweekend georganiseerd! Lees hieronder welke routes er te vinden zijn en schrijf je in!

Vrijdag 22 oktober - Glow in the dark tocht

Start met een heuse ‘’Glow in the dark tocht’’ tussen 19:00 uur en 19:30 vanuit Natuurcentrum de Specht in Handel. Volg de glow in the dark ringen, voer onderweg de opdrachten uit en vul deze in op het antwoordenformulier wat je bij de start hebt ontvangen! Een leuke en ook spannende tocht voor de jeugd in handel! Bij het eindpunt van de wandeling ontvangt iedere deelnemer een lekkere verrassing en misschien win je met je opdrachtenformulier wel een prijsje…

Zaterdag 23 oktober - Gezinstocht

Kom samen met je vrienden, familie of goede buur deze mooie route lopen en ontdek de mooie natuur van Handel! Ervaar dat we samen trots mogen zijn op ons mooie Handel! Een geschikte tocht voor jong en oud! Je kan starten tussen 13:00 uur en 14:00 uur vanuit Dorpshuis ‘’De Bron’’.

Zaterdag 23 oktober - De boemel door Handel

Minder goed ter been? Ook aan jou wordt er gedacht! Maak op zaterdag 23 oktober een ritje met de trein door Handel. Je wordt bijgepraat over de mooiste plekjes en stroatjes van Handel door Wim, Anton en Gerrie. Het treintje vertrekt vanuit het Dorpshuis ‘’De Bron’’ op drie momenten. Namelijk om 13:00 uur, 14:00 uur of 15:00 uur.

Zondag 24 oktober - De vroege vogeltocht

Een start voor de vroege vogels van Handel! Tussen 08:00 uur en 08:30 uur starten we vanuit het Dorpshuis ‘’De Bron’’ met een mooie tocht door de bosrijke omgeving van Handel, waar de vroege vogels en bosbewoners je wellicht komen begroeten! Loop mee en geniet van een prachtige rustgevende tocht! Na afloop is er een gelegenheid voor een kop koffie/thee en een leuk spel in Dorpshuis ‘’De Bron’’!