Heel Handel aan de wandel

Een idee dat is ontstaan tijdens het Verenigingscafé in Handel: Heel Handel aan de wandel. Een evenement om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen én kennis te laten maken met de mooie verenigingen en stichtingen uit Handel.

Handel is een fijne plek om te wonen. Daar zorgen veel verenigingen en stichtingen voor. Ook Goed Bezig Gemert-Bakel helpt een handje. “Wij helpen om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen. En om mooie initiatieven werkelijkheid te laten worden, zoals Heel Handel aan de wandel. Het is een echt Handels evenement. Veel buurtverenigingen denken mee over communicatie, financiën en anderen dingen die er nodig zijn om er een groot succes van te maken. Ook doen er al veel verenigingen mee tijdens het evenement. Verenigingen en stichtingen kunnen zich nog steeds aanmelden.

Op 11 mei organiseren we een informatieavond en geven we meer informatie over het evenement. Heb je daarvoor al vragen die niet kunnen wachten? Neem contact met ons op via heelhandelaandewandel@outlook.com

Steffie en Jeroen maakte een super toffe vlog over Heel Handel aan de wandel. Kijk je mee?