Gemert City Run

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten en bewegen! Eén van onze doelen is daarom om lokale sportevenementen zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Op zaterdag 9 juli vind de Gemert City Run plaats. Dit bekende hardloopevenement sluit perfect aan op onze visie: iedereen heeft recht op beweging!

Op 9 juli staat de 5e editie van de Gemert City Run op de agenda. Dit is een hardloop- en wandelfestijn waaraan iedereen kan meedoen. Zowel de beginnende hardloper, de gevorderde als de supersnelle topatleet. Dit jaar staat er een nieuw onderdeel op het programma. Mede dankzij Uniek Sporten de Peel kunnen wij deelnemers met een beperking ook plezier laten ervaren tijdens de Gemert City Run. Wij bieden hen namelijk het volgende:

  • Gratis deelname. Meld je aan via onze website en wij regelen een startbewijs voor jou.
  • Gratis deelname begeleider of buddy loopt er iemand met jou mee, dan mag deze persoon ook gratis inschrijven. Hij/zij ontvangt dan geen eigen eindtijd.
  • Shirt van Uniek Sporten. Deze ontvang je bij aankomst op de dag zelf.
  • Begeleiding van Aankomst tot start. Wij helpen jou met je startnummer ophalen en begeleiden je richting de start.
  • Training/parcoursverkenning. Wil je van tevoren al weten wat jou te wachten staat? Meld je op één of meerdere momenten aan voor de parcoursverkenning onder begeleiding van beweegcoach Tijn via tijn@negen.nl

Al het bovenstaande is optioneel. Je kunt tijdens het inschrijven aangeven of je wel/geen interesse hebt in bijvoorbeeld de begeleiding naar de start of de parcoursverkenning. Getrainde atleten kunnen zich via ons ook inschrijven voor de 5 of 10 km. Alle deelnemers ontvangen na afloop een mooie Gemert City Run medaille.

Wheelers

Samen met de organisatie hebben we gekeken naar de mogelijkheden van het parcours. Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat het parcours niet veilig genoeg is voor mensen in een rolstoel of met een ander hulpmiddel op wielen.


Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 23 juni via ons inschrijven door op de onderstaande button te drukken en de vragen te beantwoorden. Ongeveer een week van tevoren gaan wij namelijk de tickets bestellen. Twijfel je over deelname kun je je toch aanmelden en bepalen we samen of je definitief van start gaat op 9 juli.