Ben Bizzie Beweeguurtje Samenstroom

Kom jij weer lekker sporten met de beweegcoach en Ben Bizzie tijdens de beweeguurtjes? We sporten op dinsdag van 15.15-16.15 uur in de sporthal. Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je snel aan voor het Ben Bizzie Beweegmoment bij KC De Samenstroom.

Ben Bizzie houdt van sporten en bewegen. Het is niet alleen gezond! Het is ook nog eens super leuk. “Daarom heb ik altijd een lach op mijn gezicht”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. Hij gaat met de kinderen van het Kindcentrum De Samenstroom en sportcoach Tijn weer sporten op dinsdag van 15.15-16.15 uur in sporthal Molenbroek. De jongste kinderen mogen lekker klimmen en klauteren met hulp van toestellen. De oudere kinderen doen meer sport en spel. Kinderen die op deze dag op de BSO zitten, doen sowieso mee aan het beweeguurtje en hoeven zich niet aan te melden.

De data zijn:

  • Groep 1 & 2: dinsdag 17 & 24 maartin verband met Corona vervalt dit beweeguurtje
  • Groep 3 & 4: dinsdag 31 maart & 7 april
  • Groep 5 t/m 8: dinsdag 14 & 21 april

De kinderen verzamelen na schooltijd op de volgende locaties: Groep 1 & 2 verzamelt in het lokaal van groep 1/2c (juffrouw Djinny/Ilse) en de groepen 3 & 4 en 5 t/m 8 verzamelen in het lokaal van groep 4 (juffrouw Ilse).

Meedoen

Wil je meedoen? Als je meedoet, betekent dat je je opgeeft voor allebei de beweegmomenten. Meedoen kost €2 (contact te betalen bij het eerste beweeguurtje). Aanmelden is verplicht. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Wees er snel bij, want vol = vol! Ben Bizzie kan niet wachten om je weer te zien.

Aanmelden