Ben Bizzie Beweeguurtje KC Klimboom

Kom jij weer lekker sporten met de beweegcoach en Ben Bizzie tijdens de beweeguurtjes? We sporten op dinsdag van 15.00-16.00 uur in de gymzaal van de school (Meester Hertsigstraat 7). Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je snel aan voor het Ben Bizzie Beweegmoment bij KC De Klimboom.

Sporten en bewegen is niet alleen gezond! Het is ook nog eens super leuk. “Daarom heb ik altijd een lach op mijn gezicht”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. Hij gaat met de kinderen van het Kindcentrum De Klimboom en zijn sportcoach weer sporten op dinsdag van 15.00-16.00 uur in de gymzaal van de school. De jongste kinderen mogen lekker klimmen en klauteren met hulp van toestellen. De oudere kinderen doen meer sport en spel. Kinderen die op deze dag op de BSO zitten, doen sowieso mee aan het beweeguurtje en hoeven zich niet aan te melden. De data zijn:

  • Groep 6 t/m 8: dinsdag 11 februari & 3 maart van 15.00-16.00 uur

De kinderen verzamelen aan de tafels bij de hoofdingang (bij de bibliotheek). Neem wat te eten en te drinken mee. Dat kun je van te voren nuttigen. Van daar neemt Inge mee naar de gymzaal. Vergeet je gymspullen niet!

Meedoen

Wil je meedoen? Dan schrijf je je in voor een blok van 2 of 3 weken. Dit kost €2 of €3. Als je hebt ingeschreven, verwachten we dat je komt. Wees er snel bij, want vol = vol. Bij de eerste les contant te betalen bij de beweegcoach. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving.

Aanmelden