Goed Bezig Beweeguurtje Kleinerf

Vanaf nu neemt Ben Bizzie de beweeguurtjes over! Hij houdt van sporten. Daarom gaat hij samen met de beweegcoach en de kinderen van Kindcentrum Kleinerf sporten op donderdag van 15.00-16.00 uur in de gymzaal van de school. Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je snel aan voor het Ben Bizzie Beweegmoment bij KC Kleinerf.

Sporten en bewegen is niet alleen gezond! Het is ook nog eens super leuk. “Daarom heb ik altijd een lach op mijn gezicht”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. Hij gaat met de kinderen van het Kindcentrum De Kleinerf en zijn sportcoach weer sporten op donderdag van 15.00-16.00 uur in de gymzaal van de school. De jongste kinderen mogen lekker klimmen en klauteren met hulp van toestellen. De oudere kinderen doen meer sport en spel. Kinderen die op deze dag op de BSO zitten, doen sowieso mee aan het beweeguurtje en hoeven zich niet aan te melden. De data zijn:

  • Groep 3 t/m 5: Lasergamen op 15 oktober
  • Groep 6 t/m 8: Lasergamen op 5 november

De kinderen verzamelen aan de grote tafel bij de computers. Van daar neemt de beweegcoach ze mee naar de gymzaal. 

Meedoen

Wil je meedoen? Meld je hieronder aan. Let op: vol = vol. Meedoen kost €1 per beweeguurtje. Bij de eerste les contant te betalen bij de beweegcoach. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving.

Aanmelden