Goed Bezig Beweeguurtje Kastanjelaar

Vanaf nu neemt Ben Bizzie de beweeguurtjes over! Hij houdt van sporten. Daarom gaat hij samen met de beweegcoach en de kinderen van Kindcentrum Kastanjelaar sporten op dinsdag in de gymzaal van de school. Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je snel aan voor het Ben Bizzie Beweegmoment bij KC Kastanjelaar.

Sporten en bewegen is niet alleen gezond! Het is ook nog eens super leuk. “Daarom heb ik altijd een lach op mijn gezicht”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. Hij gaat met de kinderen van het Kindcentrum Kastanjelaar en zijn sportcoach weer sporten op dinsdag in de gymzaal van de school. De jongste kinderen mogen lekker klimmen en klauteren met hulp van toestellen. De oudere kinderen doen meer sport en spel. Kinderen die op deze dag op de BSO zitten, doen sowieso mee aan het beweeguurtje en hoeven zich niet aan te melden. De data zijn:

  • Groep 3 t/m 5: dinsdag 21 januari & 4 en 18 februari van 15:00 – 16:00 uur
  • Groep 6 t/m 8: dinsdag 24 maart & 7 & 21 april 15:00 – 16:00 uur

De kinderen mogen na schooltijd zelfstandig naar de gymzaal komen. Omkleden in het kleedlokaal en wachten totdat juffrouw Inge jullie haalt om de gymzaal in te gaan. Neem wat eten en te drinken mee. Die kun je van te voren nuttigen. Vergeet je gymspullen niet!

Meedoen

Wil je meedoen? Meld je hieronder aan. Let op: vol = vol. Meedoen kost €1 per beweeguurtje. Bij de eerste les €2 of €3 contant te betalen bij de beweegcoach. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving.

Aanmelden