Ben Bizzie Beweeguurtje De Havelt

Yes! Ben Bizzie gaat ook op KC De Havelt beweeguurtjes organiseren. Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je daarom snel aan en doe mee. Want vol = vol.

Ben Bizzie houdt van sporten en bewegen. Het is niet alleen gezond! Het is ook nog eens super leuk. “Daarom heb ik altijd een lach op mijn gezicht”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. Hij gaat met de kinderen van het Kindcentrum De Havelt en sportcoach Tijn sporten op drie vrijdagmiddagen van 13.30-14.30 uur in de gymzaal van de school. De jongste kinderen mogen lekker klimmen en klauteren met hulp van toestellen. De oudere kinderen doen meer sport en spel.

De data zijn:

  • Groep 1 & 2: vrijdag 19 juni
  • Groep 3 t/m 5: vrijdag 3 april
  • Groep 6 t/m 8: vrijdag 20 maartin verband met Corona vervalt dit beweeguurtje

Kinderen gaan na schooltijd eerst naar huis en worden hierna op de aangegeven tijd in de gymzaal verwacht. Ze kunnen via de ingang van de school naar binnen.

Meedoen

Meedoen aan het Ben Bizzie Beweeguurtje kost €1 per beweeguurtje. Dit dien je bij aanvang van de les te betalen bij sportcoach Tijn. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Wees er snel bij, want vol = vol! Ben Bizzie kan niet wachten om je weer te zien.

Aanmelden