Goed Bezig Beweeguurtje Berglaren

Vanaf nu neemt Ben Bizzie de beweeguurtjes over! Hij houdt van sporten. Daarom gaat hij samen met de beweegcoach en de kinderen van Kindcentrum Berglaren sporten op maandag  van 14:45 – 15:45 uur in de gymzaal van de school. Dat wil jij toch zeker niet missen? Meld je snel aan voor het Ben Bizzie Beweegmoment bij KC Berglaren.

Sporten en bewegen is niet alleen gezond! Het is ook nog eens super leuk. “Daarom heb ik altijd een lach op mijn gezicht”, vertelt Ben Bizzie enthousiast. Hij gaat met de kinderen van het Kindcentrum Berglaren en zijn sportcoach weer sporten op maandag in de gymzaal van de school. De jongste kinderen mogen lekker klimmen en klauteren met hulp van toestellen. De oudere kinderen doen meer sport en spel. Kinderen die op deze dag op de BSO zitten, doen sowieso mee aan het beweeguurtje en hoeven zich niet aan te melden. De data zijn:

  • Groep 1 t/m 4: maandag 26 oktober, 2 november en 9 november van 14:45 – 15:45 uur
  • Groep 5 t/m 8: maandag 16 november, 23 november en 30 november van 14:45 – 15:45 uur

De kinderen verzamelen in het lokaal van juffrouw Ilona van groep 8B. Van daar neemt de beweegcoach ze mee naar de gymzaal.

Meedoen

Wil je meedoen? Meld je hieronder aan. Let op: vol = vol. Meedoen kost €1 per beweeguurtje. Per blok 3 lessen betaal je dus €3. Bij de eerste les contant te betalen bij de beweegcoach. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving.

Aanmelden