Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol

vrijdag 15 mei - start: 19.30 uur

Vanwege de coronamaatregelen moesten we onze hun sportdeuren en -velden gesloten houden. Veel leden zitten nog altijd thuis en moeten onze club lange tijd missen. Daar moet verandering in komen volgens de verenigingsondersteuner van Goed Bezig Gemert-Bakel. “We hebben samen met veel bekende (oud)topsporters de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld. Vrijdag 15 mei is het zover en wordt de sportkennis van sportend Nederland op de proef gesteld”, vertelt verenigingsondersteuner Thomas.

Sporten verbindt, ook nu

De sportparken in Nederland liggen er verlaten bij. Gelukkig mogen kinderen alweer buiten gaan trainen. Toch kunnen nog veel leden niet bij hun club terecht. “Het geduld van de mensen wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze tijd. Sporten verbindt, maar juist nu mogen we elkaar niet opzoeken of samen sporten bij de club”, vertelt Thomas. De Vitaal Verenigen Sportquiz brengt daar verandering in. “Met de sportquiz hopen we de leden van verenigingen betrokken te houden bij hun club en het ‘winelement’ een beetje terug te brengen.”

Bekende (oud)sporters doen mee

De quiz bestaat uit veel sportvragen in het thema Olympische Spelen. De vragen in de quiz worden gesteld door bekende (oud)topsporters zoals, Nouchka Fontijn, Pol van Boekel en Demi Schuurs. Iedereen kan online meedoen met de quiz via Kahoot. En er zijn prijzen te winnen, zowel voor de club als voor jezelf.

Topscoorders

Afgelopen vrijdag vond de Vitaal Verenigen Sportquiz plaats en werd er door ruim 50 spelers gestreden om een mooi geldbedrag voor hun vereniging. Daarnaast waren er ook een aantal mooie individuele prijzen te winnen. De VAR had na afloop nog wel wat werk, maar de uitslag is bekend! We zullen rechtstreeks contact opnemen met de prijswinnaars en hen daarover informeren! Een speciaal bedankje voor de sponsoren Jumbo Bakel en MK Sport Gemert. Tof dat jullie dit succes mede mogelijk gemaakt hebben met mooie prijzen!

1e prijs: Suzan20 
2e prijs: SKOT79
3e prijs: Jimmy 

Wat kun je winnen?

Speel je mee voor jouw vereniging? Dan is de volgende prijs te winnen:
Prijzen volgen nog

Speel jij niet voor een vereniging? Dan kun je de volgende prijzen winnen:
1e prijs:  Boodschappenpakket Jumbo
2e prijs: Cadeaubon Sportpoint
3e prijs: Gesigneerd shirt Team-NL

De prijswinnaars worden in de week van 18 mei bekendgemaakt.

Terug naar overzicht